Apocalipsa dupa Hitler

AnonymousJanuary 21st, 2012Documentar Istoric1 Comment »
rsz_aphitler

Apocalypse The Rise of Hitler (2011) Online HD Adolf Hitler scria în 1924: ”O rasă mai puternică va elimina rasele mai slabe.” Nimeni nu prevedea că Hitler va deveni dictatorul Germaniei – Führer-ul. În tranșeele din timpul Primului Război Mondial (1914-1918), artistul ratat și singuratic își va descoperi misiunea: să salveze Germania. La început, pentru majoritatea germanilor, Hitler nu era decât un smintit aflat la periferia vieții politice germane. Momentul de cotitură a venit odată cu criza economică din 1929. Temându-se de haos și de ”roșii”, nemții au votat în număr mare cu Hitler. Tânăra democrație era în pericol și nimeni nu mai rămăsese s-o apere. Dictatura nazistă a început să-și exercite autoritatea necruțătoare pe teritoriul Germaniei. Hitler preatinde că dorește pace, deși se pregătea pentru război.

DER FÜHRER
Adolf Hitler scria în 1924: ”Un stat care refuză contaminarea rasială trebuie să ajungă să conducă lumea”. Cum putea Hitler să reușească să cucerească Germania? Nimic nu anunța că studentul mediocru și artistul ratat ar putea deveni dictatorul Germaniei – Führer-ul. Primul Război Mondial îl transformă într-un rasist fanatic, obsedat de o viziune și o misiune: să salveze Germania. Dar țara nu este deosebit de îngrijorată. Hitler este considerat doar un smintit de la periferia vieții politice germane. Criza economică din 1929 va schimba radical situația.

AMENINȚAREA
1929. Germania, dramatic afectată de criza economică mondială, se afundă în disperare. Înfruntările stradale sângeroase între naziști și comuniști se întețesc. Teama de ”pericolul roșu” va determina milioane de nemți să-l aleagă pe Hitler. Democrația este amenințată și nimeni n-a mai rămas s-o protejeze. Hitler este acum Führer-ul. Deși declară că dorește pace, se pregătește în realitate pentru război.

2012 Profetia Maya
Scoala Discovery - Matematica
Droguri SRL
History of the World in 2 Hours
Cosmic Conflict: The Origin of Evil
« Biblia Secreta
Bucky Larson Born to Be a Star »

Post tags

1 Comment

  1. Taranul cu masserati says:

    Am fost acolo. Daca vreti sa va povestecs votati-l pe Basescju


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X