Charlie St. Cloud

AnonymousJuly 28th, 2013Dragoste Drama Fantezie2 Comments »
Charlie-St-Cloud-2010

Charlie St. Cloud (2010) Online Subtitrat. tanarul Charlie este adorat de catre mama lui Claire si de catre fratele mai mic pe nume Sam si care are un viitor stralucit de vreme ce a obtinut o bursa scolara si a cucerit o multime de premii si medalii navigand cu yachtul. Atunci cand este victima unui accident de masina in care mezinul Sam decedeaza, Charlie este coplesit de suferinta si sentimente de culpabilitate intrucat el se afla la volan in noaptea fatidica. Legatura afectiva speciala dintre cei doi frati ii permite lui Charlie St. Cloud sa vada fantoma lui Sam si sa isi indeplineasca promisiunea facuta acestuia de a juca baseball cu el in fiecare zi, ceea ce ii alina cat de cat durerea. Insa atunci cand Charlie se indragosteste de o fosta colega de liceu pe nume Tess Carroll, trebuie sa lase in urma umbrele trecutului si sa priveasca cu speranta spre viitor daca doreste sa aiba o relatie cu fata de care se simte atras si care ii impartaseste pasiunea pentru navigatie. Situatia se complica dupa ce Tess este implicata intr-un accident pe ocean si este data disparuta de mai multe zile, fiind cautata fara succes de catre membri comunitatii…


TrailerServer 1Server 2Server 3Undisputed
The Groomsmen
Chasing Papi
Maria
Complicity
« Commando
The Pelican Brief »

Post tags

2 Comments

  1. elena says:

    un film emotionant de frumos,daca iubesti pe cineva nu inseamna neaparat ca esti nebun! iubirea unui frate e pe vesnicie,iar despre actorul principal zac efron pot spune ca e idolul meu de la hsm la again17 si toate filmele este un actor minunat!

  2. sabina says:

    film superb, asumati-va riscurile vieti fie bune sau rele pentru ca nimic nu este intamplator-fiecare avem o menire important este sa o indeplinim.Altfel traim degeaba iar constiinta de sine dispare!!!!!!


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X