Cloud Atlas

AnonymousNovember 16th, 2012Drama Mister S.F.5 Comments »
Cloud-Atlas-2012

Cloud Atlas (2012) Online HD Subtitrat. Cloud Atlas are o poveste ce se întinde pe şase ere diferite, pornind din secolul 19 şi ajungând într-un viitor post-apocaliptic. Adam Ewing este un notar nord-american ce călătoreşte spre casă cu vaporul dinspre izolatele Insule Chatham, la est de Noua Zeelandă, în anul 1850. Robert Frobisher este un muzician englez dezmoştenit, care îşi găseşte de lucru la un compozitor din Belgia, în anul 1931. Luisa Rey este o jurnalistă care investighează un caz de corupţie şi crimă la o centrală nucleară din Buenas Yerbas – California, în anul 1975. Timothy Cavendish este un editor care datorează bani unui gangster şi este internat împotriva voinţei lui într-un azil din care nu poate evada, în Londra, la începutul secolului al XXI-lea.


TrailerServer 1Server 2Server 3Server 4High School Musical 3
Night of the Templar
We Were Soldiers
The Browning Version
Great Expectations
« Gangs of New York
The Invasion »

Post tags

5 Comments

 1. viorel a says:

  superb filmul ,cu anumite trairi iti da un plus de forta sa lupti cu viata si te face sa menti o seranta vie ca ,,candva in viitor trairile tale de bine sau rau se vor repeta”. sper ca eu ,sotia si fica mea minunata sa traim acest film.totodata sper ca noi omenire sa ne indreptam spre ceva mai bun .

 2. marian s says:

  trecut,prezent,adevar,realitate,constiinta,speranta………viitor.este un film care te trezeste si iti arata cand de importanta este lupta pentru adevar si transmiterea lui urmatoarelor generatii.

 3. lastAngel says:

  mi-a placut:XX un film care chiar merita vazut

 4. jack says:

  interesant


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X