Escape Plan

AnonymousOctober 24th, 2013Actiune Mister Thriller11 Comments »
Escape-Plan-2013

Escape Plan (2013) Online Subtitrat. Ray Breslin e un inginer care este condamnat pe nedrept pentru crimă. Breslin a proiectat o mulţime de închisori de înaltă tehnologie și a fost un inginer de top. După condamnare, el fost trimis să-şi ispăşească pedeapsa într-o închisoare de maximă securitate al cărui design l-a creat. În timpul său în închisoare, Breslin a analizat fiecare închisoare de înaltă securitate și a câștigat abilități semnificative de supraviețuire, dar se confruntă cu cea mai mare provocare sa în încercarea de a evada dintr-o astfel de închisoare, proiectată de el însuşi, astfel încât nimeni să nu poată evada. El se confruntă nu numai provocarea de a evada din închisoare ci și cu lupta împotriva nemilosului director Hobbs și garda lui de corp coruptă. Breslin este asistat în încercarea de evadare de către colegul deținut Emil Rottmayer. Rottmayer este un deținut înțelept, sentimental și complex care se luptă cu alți deținuți să păstreze umanitatea lor, în timp ce ei se luptă pentru a rămâne în viață. Breslin și Rottmayer se vor uni în încercarea de evadare cu un al treilea deținut Hush, care este un expert în calculatoare.


TrailerServer 1Server 2Pulse
X-Men 3 The Last Stand
Final Destination 3
Bronson
Ocean's Twelve
« Gravity
Children of Men »

Post tags

11 Comments

 1. MVP says:

  Ma da filmu asta nu e tot ce draq?

 2. adrian_barcelona says:

  nu e tot filmu dc lai mai pus nu va pierdeti vremea ca nui tot filmu cind e mai inportant se opreste

 3. 86 says:

  superb film,merita vazut :)

 4. mirela says:

  UN FILM FOARTE BUN! VA MULTUMESC!

 5. marius says:

  filmul ii super tare se vede un pic sacadat da ii super si ii tot filmul are final…

 6. cristea aurel says:

  i-l recomand iubitorilor de film

 7. florin says:

  frumos film….

 8. yahym27 says:

  Ce ati vazut super la acest film! lam oprit dupa 2 minute, se vede groaznic. e varza la calitate imagine, nu ma uit la asa ceva e jignitor de …….mai bine mai astept o calitate mai buna sau caut in alta parte.

 9. titanicul says:

  Un film bun, de actiune ,maca Stallone merita vazut.

 10. jack says:

  nota 9.5 pentru scenariu,bun film.numai Arnold a ramas cu mitraliera :)


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X