Hansel and Gretel Witch Hunters

AnonymousJanuary 26th, 2013Actiune Fantezie Groaza7 Comments »
Hansel-and-Gretel-Witch-Hunters-2013

Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013) Online Subtitrat. La 15 ani de la înfricoşătoarele evenimente din căsuţa de turtă dulce, Hansel şi Gretel sunt doi neîntrecuţi vânători de vrăjitoare. Chiar dacă se refac după chinul prin care au trecut, munca lor este relativ ușoară, pentru că blestemele și vrăjile nu se prind de ei. Primarul din Ausburg îi angajează pentru a vâna o vrăjitoare malefică – Janssen – care plănuiește să sacrifice mulți copii la “Luna roșie” peste 2 zile. Pentru ca lucrurile să nu fie simple, cei doi trebuie să se ocupe de șeriful Berringer care a acaparat puterea în Ausburg și conduce de asemena o vânătoare de vrăjitoare.


TrailerServer 1Server 2Server 3Server 4Dr. Seuss The Lorax
Cube 2: Hypercube
Kalevet
Lost Boys: The Thirst
Man of Steel
« Robot and Frank
Awakenings »

Post tags

7 Comments

 1. NuStiu says:

  PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOST triller…. data viitoare bagatil pe cel bun va rog :l bar bunicel film :)

  • claudiu klaus says:

   ce cacat …..aiurea facut …..dobitoci au uitat sa arunce niste cerneala rosie pe spatele idiotului care alerga dupa aia 2 ….dupa ce e ranit la spate grav …..in urmatoarea faza e bluza curata glantz….:)))))….min 76 : 38 de sec ……….ce idiotziiiiiiii……

 2. DIAna says:

  a fost de groaza l-am vazut la cinematograf…

 3. aditza says:

  eu lam descarcat si lam vazut perfect fara nici o oprire sau sa fie filmat… saptamana trecuta :l

 4. Diana says:

  Foarte frumos !Calitate video-audio superba!


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X