Jane Eyre (2006)

AnonymousApril 15th, 2012Dragoste Drama Seriale10 Comments »
Jane-Eyre-2006

Jane Eyre (2006) Serial TV Online HD Subtitrat. Presenta serie TV (in doua parti, 4 episoade) este adaptarea romanului cu acelsai titlu al scriitoarei Charlotte Bronte. Jane Eyre, personajul principal, a avut o copilarie nefericita. Orfana, crescuta de unchiul sau de mama, dupa ce si acesta moare, ramane in grija matusii sale. Aceasta o trimite in cele din urma la un orfelinat pentru copii saraci, unde Jane duce o viata trista si plina de privatiuni. Se dedica studiului cu gandul de a deveni guvernanta intr-o zi. Visul i se implineste si devine guvernanta pupilei enigmaticului Domn Edward Rochester. Domeniul Rochester o cucereste pe tanara guvernanta foarte repede. Treptat fata realizeaza insa ca ceva straniu se petrece in castel. Sunete stranii, umbre ciudate, accidente inexplicabile ii dau de gandit.

 


TrailerEpisodul 1Episodul 2Episodul 3Episodul 4Detachment
A Knight's Tale
ATL
Exit Strategy
Deer Crossing
« Our Mutual Friend
Mildred Pierce »

Post tags

10 Comments

 1. Jane says:

  Cea mai frumoasa poveste de iubire! Atat filmul (mai ales aceasta ecranizare-2006) , cat si cartea….sunt SUPERBE!

 2. Beibb says:

  Cat de dragut! Filmul este prea tare!:X

 3. ROXXANA says:

  Cea mai fidela ecranizare a cartii.Iar actoriii au jucat excelent

 4. anca says:

  un serial de exceptie,nu am citit cartea dar sunt sigura ca este o ecranizare foarte buna,actorii,si restul echipei numai laude merita

 5. iuly_rica says:

  este versiunea mea preferata

 6. Irinutza says:

  Aceasta versiune mi se pare de departe cea mai buna. Toby Stephens este incredibil in acest rol(chiar asa mi-l inchipuiam pe Edward Rochester) iar chimia dintre el si Ruth Wilson (Jane Eyre) parca oprea timpul sa curga.

 7. carmen biro says:

  Thank you!!!

 8. szepike says:

  super film,super ecranizare a romanului .

 9. TR says:

  puteti reposta episodul 2? va rog mult de tot. Multumesc


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X