Mihai Viteazul

AnonymousNovember 22nd, 2011Istoric Razboi Romanesti1 Comment »
Mihai_Viteazul

Mihai Viteazul (1970) Online HD O fresca epica descriind regimul lui Mihai Patrascu (1593-1601) cunoscut ca Mihai Viteazul faimosul print care a unit cele 3 provincii romanesti Valahia (Tara Romaneasca), Moldova si Transilvania intr-un singur stat la sfirsitul secolului al XVI-lea, in ciuda opozitiei Imperiilor Otoman si Habsburgic. Filmul beneficiaza de scene de lupte impresionante, intrigi politice in care se amesteca generalul Basta, Rudolf al II – lea, Sinan-pasa, Mehmet al III – lea, Sigismund Báthory si Andrei Báthory, drame de familie. Distributia este exceptionala, costumatia si decorurile sint de asemenea pe masura. Numarul figurantilor participanti este coplesitor fapt care da o senzatie de realism filmarilor. O adevarata pagina de istorie a poporului roman.


Server 1Server 2 Part 1Server 2 Part 2Server 3Portretul luptatorului la tinerete
Buletin de Bucuresti
Fapt divers
Lions for Lambs
Mandariinid
« Operatiunea Monstrul
Burebista »

Post tags

1 Comment

  1. atena says:

    FILMUL MEU DE SUFLET SI CAPODOPERA A FILMULUI ISTORIC ROMANESC SI INTERNATIONAL .
    MARE CONDUCATOR SI CU MARE DRAGOSTE DE TARA MIHAI PATRASCU ( VITEAZUL) , CONDUCATORII DE II AVEM ASTAZI NU SUNT DEMNI NICI MACAR SA II ROSTEASCA NUMELE , SI-A SACRIFICAT AVEREA, FIUL SI VIATA PENTRU ACEST POPOR ROMAN INGRAT SI NERECUNOSCATOR , DACA AR PUTEA SA VADA CUM A AJUNS ROMANIA LUI IUBITA AR VARSA LACRIMI AMARE .
    PACAT CA IN CARTILE DE ISTORIE DE ASTAZI NU MAI SE STUDIAZA MARII CONDUCATORI DIN VEACURI AI ROMANIEI SI NU LI SE DAU CINSTEA SI RESPECTUL CUVENIT PENTRU CA UNII DINTRE EI MARI EROI SI-AU CASTIGAT DREPTUL LA NEMURIE SI VESNICA RECUNOSTINTA DIN PARTEA ROMANILOR DE ATUNCI , DE ACUM SI GENERATIILOR CE VOR VENI DUPA NOI .
    EU UNA LE SUNT VESNIC RECUNOSCATOARE PENTRU CA AU FACUT CA ROMANII SA FIE TEMUTI SI RESPECTATI IN VREMURILE LOR SI AU IUBITA TARA CUM NIMENI ALTCINEVA NU A FACUT-O IN TIMPURILE MODERNE.


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X