Pentru patrie

AnonymousJanuary 18th, 2012Razboi Romanesti3 Comments »
Pentru_patrie_1977

Pentru patrie (1978) Online La 9 Mai 1877 Mihail Kogalniceanu proclama, in Parlamentul Romaniei, in numele guvernului, independenta statului roman. Independenta, nerecunoscuta de turci, trebuia insa cistigata prin lupta. Prilejul este dat de noul razboi care a izbucnit intre Imperiul Tarist si Imperiul Otoman si de trecerea Dunarii de catre armata tarista. Dorinta guvernului roman era ca armata romana sa participe la lupte in calitate de aliata a armatei ruse dar trebuiau stabilite clar conditiile de implicare in operatiunile militare. Din cauza rezistentei inversunate a turcilor condusi de Osman Pasa, marele duce Nicolae, comandantul trupelor tariste, este nevoit sa faca apel la colaborarea armatei romane si trimite o telegrama printului Carol.


Partea 1Partea 2O scrisoare pierduta
In the Land of Blood and Honey
Hot Shots Part Deux
Ivan's Childhood
The Wind That Shakes the Barley
« Casa dintre cîmpuri
Quarantine »

Post tags

3 Comments

 1. JIGODIILE says:

  JIGODIILE NU MAI AVEMDRAM DE MANDRIE NATIONALA

 2. atena says:

  MARI OAMENI POLITICI , MARI GENERALI , MARI CONDUCATORI DE OSTI SI MANDRU SI VITEAZ POPOR A AVUT ROMANIA O DATA DE MULT SI CUM LE TAVALIM NOI MEMORIA TUTUROR IN MOCIRLA IN CARE TRAIM . AVEM CONDUCATORI NETREBNICI SI FARA DRAGOSTE DE TARA IAR POPORUL ROMAN A AJUNS RUSINEA EUROPEI SI VINA ESTE DOAR A NOASTRA A TUTUROR CA AM PERMIS SI PERMITEM SA SE INTAMPLE ASA CEVA , CA AM PERMIS SA FIM CALCATI IN PICIOARE SI SA NE FIE DISTRUSA MANDRIA SI ORGOLIUL , NE-AM TIGANIZAT SI NE FACEM DE RAS ORIUNDE MERGEM IAR LUMEA FUGE DE NOI CA DE O PLAGA. MA RUSINEZ SI MA DOARE SUFLETUL DE HALUL IN CAREA A AJUNS ACEASTA TARA SI ACEST POPOR O DATA MANDRU SI VITEAZ. ARE DREPTATE DOMNUL SAU DOAMNA CE A SCRIS INAINTEA MEA , NU MAI AVEM PIC DE MANDRIE NATIONALA SI NE MERITAM SOARTA.
  NU POT SA INCHEI COMENTARIUL MEU FARA SA ADUC ELOGIILE SI RESPECTUL MEU MARELUI REGIZOR SI STRALUCITILOR ACTORI DIN ACEST FILM.VA MULTUMESC SI NU VA VOI UITA NICIODATA

 3. silina says:

  rominia a fost si este o tara independeta


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X