Punctul zero

AnonymousFebruary 24th, 2013Drama Romanesti4 Comments »
Punctul-zero-1996

Punctul zero (1996) Online. In ajunul revolutiei din 1989, in Romania sosesc doi spioni americani. Misiunea lor presupune multiple tinte – sa ia de la un general foarte influent si cu o pozitie inalta in stat o geanta plina cu bijuterii, sa afle care sunt oamenii trimisi pe teritoriul SUA, precum si sa sprijine revolutia insasi. Bijuteriile ii apartin nevestei dictatorului Ceausescu, fiind daruite familiei de catre conducatorul Iranului. Spionii intra in conflict cu autoritatile romane, dar si cu teroristii care fusesera special antrenati sa il apere pe dictator


Server 1Poongsan
Polisse
The Letter
Crulic - drumul spre dincolo
Mindscape
« Swimfan
Felix si Otilia »

Post tags

4 Comments

 1. florin says:

  cel mai prost film si mincinos!!! americanii din p….jeg de fim

 2. Vali says:

  O mare mizerie si-o deformare a realitatii! Cititorule daca intr-adevar doresti sa vizionezi aceasta pelicula,mai bine 107 min. din viata ta,fa altceva.Film mai prost ca asta nici ca ar fi putut exista.RUSINE !

 3. Marian says:

  sunteti voi doi incompetenti.in pula mea nu mai comentati atat tampitilor!!!!

 4. dorel says:

  Scenariul este de proasta calitate,am observat si necorspunderi la uniformele militare iar armata romana este prezentata ca o adunatura de tampiti.Parerea mea e ca nu merita vizionat.


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X