The Crown Jewels

AnonymousDecember 15th, 2012Drama1 Comment »
The-Crown-Jewels-2011

The Crown Jewels (2011) Online HD Subtitrat. Fragancia este arestată pentru tentativa de asasinat asupra lui Richard Persson, fiul unui om de afaceri important. Dar, oare ce se întâmplase cu adevărat acolo? În timpul interogatoriului, aflăm uluitoarea ei poveste. Astfel, o urmăm pe Fragancia în copilărie, când sărăcia îi făcea viața grea, ajungem în adolescență, când ea își cunoscuse marea iubire și ne întoarcem la noaptea fatală în urma căreia ajunsese să fie luată de autorități. Tot cu acest prilej aflăm faptul că ea și Richard se născuseră în aceeași zi, în același orășel din Suedia, și, chiar de-atunci, viețile lor se intersectaseră inexplicabil.


TrailerServer 1Server 2Martha Marcy May Marlene
The Long Goodbye
Top Gun
It's Not Me, I Swear!
The Assassins
« The Road to Wellville
Klip »

Post tags

1 Comment

  1. Alexandra says:

    Destul de captivanta aceasta drama psihologica. Mi-a placut foarte mult sfarsitul, cand au descoperit si semnificatia ultimei chei si anume ca deschide usa raiului. Un film destul de dragut si cu un final pe masura. Cocluzia este ca peste toate durerile vietii, daca se vrea se gaseste puterea unui nou inceput.


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X