Vacanta Mare Spectacole

AnonymousApril 10th, 2012Romanesti2 Comments »
vacanta_mare

Vacanta Mare Spectacole (1995-1999) Online “Vacanta Mare” s-a remarcat in primii ani de existenta prin intermediul spectacolelor desfasurate in cele 4 turnee anuale pe care le sustinea in tara. Fiecare spectacol incepea cu negativul melodiei “The Final Countdown” (trupa Europe) iar finalul era dat de o adaptare dupa “Floare de Iris” si melodia “Taranul e pe camp” canta de membrii trupei impreuna cu publicul din sala. Spectacolele aveau intre 5-10 scheciuri a cate 5 – 10 minute fiecare urmate de cantece celebre pe care le modificau prin adaugarea ironiei prezente in evenimentele politice si culturale ale vremii.
De ce au renuntat la spectacole? Decesul al lui Dan Sava i-a determinat pe ceilalti doi membrii, Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu, sa renunte treptat la spectacolele care ii facusera celebri si pentru care erau atat de apreciati de public. Cei doi se temeau ca fostul grup nu va mai fi la fel fara Dan si au crezut de cuvinta ca odata cu semnarea contractului cu ProTV, principala televiziune privata la acel moment, sa renunte la spectacole si sa continuie cu emisiunile televizate.


Vacanta Mare – Niste Tarani 1995Vacanta Mare – Toate dansele-n sus 1995Vacanta Mare – Toamna mitocanilor 1995Vacanta Mare – Te uiti si privesti + Sticla cu 3 Capace 1996Vacanta Mare – Manastirea de taici (1997)Vacanta Mare – Am imbuli-NATO 1997Vacanta Mare – Cu oltenii la eclipsa 1999 – ultimul spectacol cu Dan SavaAm fost 16
O noapte furtunoasa
Pe aici nu se trece
Dupa dealuri
Minte-ma frumos
« Bedevilled
The Omen »

Post tags

2 Comments

  1. catalin says:

    amintiri foarte frrumoase.

  2. stas1973 says:

    Nu ratam nici o caseta pe care sa fi scris ‘Vacanta Mare’ ! Au fost si inca mai sunt singurii oameni m-au facut cu adevarat sa rad.


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X