Vanity Fair

AnonymousFebruary 14th, 2013Drama1 Comment »
Vanity-Fair-2004

Vanity Fair (2004) Online Subtitrat. Totul e permis in dragoste si in razboi. Becky Sharp, fiica orfana a unui pictor si a unei cantarete, paraseste un camin pentru fete in scopul de a deveni guvernanta, inarmata cu tarie de caracter, o minte ascutita, trasaturi frumoase, cu o exprimare fluenta in franceza si un ochi format pentru avansarea in ierarhia sociala. Societatea acelei vremi face tot posibilul pentru a-i infrana ascensiunea. O povestire episodica, filmul prezinta viata lui Becky pe o perioada de 20 de ani de-alungul casniciei, razboaielor napoleonice, nasterea unui copil, loialitatea fata de o fosta colega de internat, vicisitudinile prin care trece familia ale carei fete le instruise. Doar onestitatea ii mai imblanzeste ambitiile si manevrele de parvenire.


TrailerServer 1Septien
Fluke
Teen Spirit
The Name of the Rose
Amores Perros
« Before Sunrise
Chasing Mavericks »

Post tags

1 Comment

  1. ina says:

    MULTUMESC MULTUMESC MULTUMESC!!!!!De cand cautam filmul !!!!Sunt o fana a filmelor de epoca!!!E super filmul!!!!Sper sa mai puneti filme de epoca!!


Filme Online 3D HD Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Subtitrate Gratis Online la Calitate HD, Filme Online Subtitrate Gratis, Filme 3D Online.
X